KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN 1/2 en meervoudige PSTN. Hierdoor zal vanaf 1 september uw telefonie, alarm en/of fax niet meer functioneren indien u gebruikt maakt van ISDN lijnen.

ISDN is een analoge dienst en wordt daarom uitgefaseerd. VoIP oftewel bellen via het internet is de oplossing voor de nabije toekomst. Een internet lijn heeft iedereen al, met VoIP gebruik je deze ook voor telefonie.

Indien u nog gebruik maakt van ISDN lijnen is het verstandig om op tijd uit te zoeken wat voor u de beste oplossing is.

  • Kan de telefooncentrale van ISDN naar VoIP worden omgebouwd?
  • Of kan de centrale helemaal weg?
  • Moet ik alle toestellen op de kamers  vervangen?

Dichter bij de gast met GuestCompass & VoIP

GuestCompass werkt samen met hetnieuwetelefoneren.nl om hotels, campings en bungalowparken te adviseren over de beste VoIP oplossingen.

Bijvoorbeeld een cloud oplossing, waardoor geen centrale nodig is, of een aanpassing aan de huidige centrale.

GuestCompass biedt ook de VoIP hotel-telefoon module aan. Hiermee kunnen gasten zonder kosten direct bellen binnen en zelfs buiten het hotel.

Hotel-telefoonmodule

Dan biedt het nachtkastje eindelijk genoeg ruimte voor je smartphone in plaats van de stofverzamelaar die er nu nog staat.

Bel me voor meer informatie:

Naam

Telefoonnummer

Wat is VoIP?

VoIP telefonie staat voor Voice over IP, oftewel: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor je telefonie.

Online telefooncentrale

Je hebt met VOIP geen fysieke centrale meer nodig. Deze staat namelijk in het internet en daar kun jij zelf de telefonie instellen. Telefoontoestellen sluit je met een kabel aan op het internet en registreren zich automatisch op jouw online centrale. Dat kan overal, zolang er maar een internetverbinding is.

Vrijheid en optimale bereikbaarheid

Met de telefonie van hetnieuwetelefoneren.nl zit je niet meer vast aan de locatie waar je ISDN-centrale staat. Je kunt je ‘vaste’ telefoonnummer overal gebruiken; niet alleen op kantoor, maar ook thuis, of op een vakantieadres in Frankrijk. Je kunt op elk moment een doorschakeling instellen of een belgroep aanmaken in de gebruiksvriendelijke online omgeving. Daarmee is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten!

  • Bespaar minimaal 30% op kosten
  • Behoud van uw eigen nummer
  • Onbeperkt aantal toestelpoorten
  • Vanaf €59 per maand (tot 50 kamers)